Patentirana multifunkcionalna ogradica Gospođa Gusjenica

Osmišljena i stvorena u našem design studiju, testirana za sigurnost i patentirana….i uz sigurnost, miran san i igru donosi mnoge osmijehe i radost na dječja lica.
Svojim nježnim, mekim, šarenim jastučićima štiti dijete od udaraca u ogradicu, omogućava nesmetan protok zraka, potiče dječji psihomotorički razvoj, posluzi i kao jastuk, potpora za sjedenje, najbolji prijatelj, mazilica a na trake nožice mogu se okačiti dude, zvečke, igračkice.
Dimenzije: 220 cm x 20 cm
Sastav: 100% pamuk platno, antibakterijsko i antialergijsko poliester punjenje

630.00 kn

Titi radovi zaštićeni su u svim svojim izvedbama pri Državnoj agenciji za intelektualno vlasništvo i ponosno nose oznaku handmade / ručni rad. Ogradici Gospođi Gusjenici izdana je od DZIV-a i Svjedodžba o pravu prvenstva.
Koriste se vrhunske certificirane tkanine i materijali i osobita pažnja se polaže u kvalitetu izrade. Uglavnom se koriste 100% pamučne tkanine i platna, popelin i Minki namijenjeni upravo nježnoj dječjoj koži te antialergijski i antibakterijski vatelin za punjenje. Sve su tkanine testirane i nose OEKO TEX standard 100 certifikate. Titi proizvodi se mogu prati u perilici na mali broj okretaja i na temperaturi 30-40 i preporuka je izbjegavati sušilicu, koristiti samo toplu peglu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Patentirana multifunkcionalna ogradica Gospođa Gusjenica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *